Fariha Saibani on Instagram!

13 July 2013

"Side Effect" berpuasa dengan Nutrisi Herbalife

Salam.. :)

Apa khabar semua, hari ke-4 sudah kita berpuasa, ada terkantoi terawikh tak? Macam mana menahan diri bukan sahaja dari lapar dahaga tapi nafsu marah dan jaga lidah? Moga puasa kita tidak sia-sia dengan sekadar lapar dan dahaga sahaja. 

Sebelum Ramadhan haritu memang aku promote giler giler punya dekat fb tentang berpuasa dengan Herbalife. 

Kalau sebelum ni mesti semua herbalifer cakap puasa dengan herbalife best sebab bertenaga. Mesti korang fikir, "nak promote product dia supaya orang beli la tu". -__-''. 

So, aku nak kongsi dengan pembaca beberapa testimoni customer aku yang ramadhan pertama menggunakan herbalife ketika bersahur dan berbuka puasa!! :)

Khosmin (Kawan TIKL): 
Khosmin ni dulu satu sekolah dengan aku. Kami satu kelab PBSM. Actually she's under weight, nak consume herbalife ketika Ramadhan sebab myn ade masalah gastrik. Dari dulu sampai sekarang rupanya tak berubah, badan pon maintain =) 

Photo: Fatiyyah bertemu dengan aunty Myn :) semoga bertenaga Ramadhan nanti.


Sila baca baris "Rse brtenaga la"


Kak Intan ( Carrier woman )
Kak Intan ni orangnya aku sangat inspired sebab dia amat "health conscious". Shes really take over her self, really in control over her nafs. For a long time tak makan nasi wantu lunch (tak ingat berapa lama) untuk jaga berat badan. Aiseyhh lama tu, ni korang diet 1minggu dah kalah -___-".

Beliau merupakan ibu kepada 3 orang anak. Memang penat! Bekerja pada masa yang sama masak untuk anak tau. 

Photo: Alhamdulillah my lovely herbalife consumer feel more energy, tidak ada kemenggantukkan dan yg paling best tak penat sgt.. Anda bagaimana? :) 

Jom mulakan berpuasa dgn nutrisi lengkap mulai esok! Tanya saya bagaimana :D
Sila baca 
"Memang lebih bertenaga lah dgn shakes 123. xngantuk n xpenat sangat."


Persamaan yang mereka berdua rasa adalah LEBIH BERTENAGA. Kenapa rasa lebih bertenaga? Simple sahaja, sebab Herbalife sangat rendah kalori (kandungan gula) dan semua nutrisi yang badan perlukan ada dalam shakes. Alhamdulillah. 

Sebelum ni aku memang ada mention tentang, lapar tetap lapar sebab itulah tujuan berpuasa untuk ingat kepada orang-orang yang susah, tetapi rasa bertenaga itu inshaa Allah confirm :) 

Sharing ringkas aku untnuk entry ni, jangan percaya kalau nak tahu boleh cuba sendiri, masih ada lagi 25hari baki berpuasa di bulan Ramadhan, its never to late to start. 

Sekian. 

Nutrisi Herbalife ketika sahur dan berbuka.
Boleh hubungi saya untuk meterangan lanjut.
017-7105075 :) 

No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)