Program Turun Berat Badan


5 TIPS PENTING UNTUK BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN HERBALIFE, NO 5 PALING MUDAH IKUT!
.
.
.

1. Pastikan anda dapatkan produk herbalife daripada Pengedar Bebas Herbalife yang aktif (Herbalife Independent Distributor Malaysia).

Ini adalah pintu untuk anda mendapatkan produk yang berkualiti, sistem sokongan yang lengkap iaitu coach peribadi yang akan guide anda step-by step dari tips basic hingga advance dalam proses penurunan berat badan.

Anda harus hati-hati untuk memilih distributor herbalife, ada beberapa jenis situasi yang akan berlaku;

- Ada yang hanya makan produk, tapi tak buat coaching. Ini mungkin kenalan anda atau saudara-mara yang makan produk dan ada hasil, TETAPI tak buat coaching (tak menjalankan bisnes herbalife).

- Distributor herbalife yang ada stok produk banyak dan atas sebab tertentu (berhenti program/dan menjual dengan harga yang tidak menurut etika). Yang ini pon tidak ada coaching.

- Distributor Herbalife a.k.a coach herbalife yang serious melakukan 3 perkara:

  i) Menggunakan produk herbalife secara serious dan mendapat hasil.

Alhamdulillah, saya sendiri berjaya menurunkan 21kg selepas melahirkan anak ke-3. Saya juga menyusukan anak sepenuhnya, turun berat badan tanpa perlu berlapar. 
Untuk cerita lebih lanjut boleh baca disini untuk kisah kurus selepas bersalin saya. 
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and text 

 ii) Sentiasa berkongsi manfaat nutrisi herbalife dan testimoni pelanggan yang turut mendapat hasil.

Saya kongsikan setiap hari di instagram tips-tips kurus secara sihat dan juga testimoni daripada coachee yang mendapat hasil. 
Boleh follow ig saya @farihasaibani_coach ya :) Untuk feedback Suri Kurus Online Coaching, boleh baca disini.

 

  iii). Menjual produk dan melakukan coaching kepada pelanggan untuk hasil yang optimum!

Produk dah bagus tapi jika cara penggunaan dan konsep penurunan berat badan yang anda lakukan tidak betul, hasilnya amatlah menghampakan. Sebab itu saya amat tekankan untuk berjaya turun berat badan bukanlah hanya pada produk semata-mata. 
Inilah antara faktor mengapa Herbalife (Herbalife Malaysia) memilih untuk mengedarkan produknya melalui Pengedar Bebas ( Herbalife Independent Distributor) dan bukan letak produk di kedai-kedai jamu. Misi kami adalah membantu setiap coachee untuk mendapatkan hasil yang anda inginkan. 

Image may contain: 7 people, people smiling, text



HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

2. Herbalife produk (Herbalife Malaysia dan International) hanya boleh didapati daripada Herbalife Independent Distributor (herbalife coach/herbalife agen) sahaja.

Jika anda terjumpa produk herbalife dimana-mana seperti di kedai-kedai jamu, di farmasi, atau di dalam eCommerce website seperti LAZADA, 11 STREET, ketahuilah bahawa produk yang di tawarkan dengan harga murah tak masuk akal berkemungkinan besar iainya produk tiruan! Jangan risikokan nyawa anda semata-mata untuk kurus mudah dan murah.

Dapatkan produk herbalife melalui distributor herbalife (coach herbalife/agen herbalife) yang sah. Harga yang ditawarkan adalah seperti yang ditetapkan oleh HQ, insyaaALLAH berkat dan selamat dunia akhirat :)

Jadi, berhati-hati ye, jangan sekali-kali cuba membeli di website-website yang menawarkan harga terlampau murah, bagaimana mereka nak untung? :)

Image may contain: foodImage may contain: one or more people

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people and people sitting


Bila mendapatkan produk herbalife daripada distributor yang sah, anda bukan sahaja dapat produk semata-mata, anda juga akan mendapat personal coach tanpa perlu bayar lebih! :) 


 HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini


3. Produk terbukti berkesan, dan ramai yang sudah mendapat hasil.

Kelebihan produk herbalife ialah:

- Rendah kalori tetapi sangat tinggi nilai nutrisi, satu hidangan shake cuma 90-150kalori sahaja tetapi anda mendapat 55nutrient didalamnya!

Penggunaan shake makanan gantian merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan. 

Bantu kurangkan kalori dan tingkatkan nutrisi harian dengan MUDAH!!

Image may contain: text
- Backup by scientist and technology. Produk-produk herbalife terlebih dahulu dihasilkan melalui research and development untuk menghasilkan produk nutrisi terbaik kepada semua pengguna. 

Image result for scientist behind herbalife

- Herbalife Nutrition merupakan meal replacement (makanan gantian) terbaik dan bykan ubat kurus berbahaya bila atlete negara dan international juga menggunakan herbalife!

Image result for herbalife malaysia sponsor atlet
Atlet Malaysia
Image result for herbalife malaysia sponsor atlet
Atlet International

HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

4. Kenapa perlu sertai #SuriKurusOnlineCoaching?

i) Anda akan mendapat seorang coach wanita. Woman understand women better,kan? :) anda boleh utarakan hal-hal berbangkit berkenaan kewanitaan tanpa perlu rasa malu. 
 
Barisan COACH WANITA yang komited bantu
wanita-wanita di luar sana untuk turun berat badan:)

ii) Kurus hanya dari rumah, anda tak perlu keluar ke gym untuk melakukan senaman (baru boleh kurus?). Coaching dan mentoring 100% berjalan secara ONLINE, andahanya perlu ada data internet, semput-semput pon tak pelah, asalkan lepas whatsapp. hihi.
 Image result for whatsapp

iii) Satu komuniti yang menggumpulkan wanita-wanita yang ada misi yang sama untuk menurunkann berat badan, yang sentiasa positif dan support antara satu-sama lain. Kalau rasa semangat down dan believe mula goyah, kita akan rasa recharge semangat bila kawan lain update result dalam group. Kalau orang lain boleh, kenapa tidak kita?:)

 Image result for women community
Positive change for woman and girls:)
klik #TeamSuriKurus and see our big family on INSTAGRAM.


 HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

5. Meal plan berkesan dan personalize, kurus tanpa perlu berlapar!

Pelan pemakanan ni perkara paling crucial sekali, bukan sahaja ketika menurunkan berat badan, kesan jangka panjangnya adalah untuk mengekalkan berat badan. 

Kita bukannya nak kurus bulan ni, bulan depan berat dah naik semula ke berat sebelum turunkan berat badan, orang kata berat badan yo-yo. Bokeh depress tau kalau macam ni, kan? 

Kelebihan pelan pemakanan team suri kurus adalah:

i) Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak, walaupon anda sedang berada di dalam program menurunkan berat badan, tetapi ianya tidak menganggu atau mengurangkan produksi susu jika anda diet dengan betul. Saya sendiri sudah melakukannya dan mendapat hasil!:)

ii) Pelan pemakanan yang praktikal untuk semua golongan tidak kira lelaki atau wanita dan usia, tua atau muda. InsyaAllah meal plan kita dah fit in dengan lifestyle dan keperluan kalori mengikut individu-individu. 

iii) Tidak terlalu extreme dan anda tidak perlu berapar untuk menurunkan berat badan. Hakikat sebenar untuk menurnkan berat badan bukanlah dengan cara berlapar dan tak makan, tetapi makan dengan cara yang betul, masa yang betul barulah badan akan bakar lemak tepu untuk di tukarkan kepada tenaga :)  

iv) Feedback coachee bila follow meal plan: 

Image may contain: text
Follow semua yang coach bagi, 
follow meal plan..:)

Image may contain: text
Rules no1: ikut meal plan:)

No automatic alt text available.
Again, rules no1.
Follow mealplan:)

No automatic alt text available.
Senang nak turun
kalau ikut mealplan :)

Image may contain: text
Tipsnya ikut je meal plan
yang coach bagi:)

No automatic alt text available.
Ikut meal plan sungguh-sungguh!:)


No automatic alt text available.
Again, rules no1,
follow mealplan :)

No automatic alt text available.
Ikut mealplan coach bagi:)

Image may contain: text
saya ikut mealplan je dan 
variasikan sayur:)

No automatic alt text available.
Enjoy mealplan :)




Bila dah ada meal plan anda hanya tinggal ikut sahaja, dah tak perlu pening-pening fikir nak makan apa, berapa kalori, berapa portion sesuai untuk anda turun berat badan. Paling best, anda boleh makan nasi, ayam, ikan, sayur, buah dan turunkan berat badan. 

Bestkan? Ada soalan lagi nak tanya? Boleh hubugi saya terus ye.


HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)