13 October 2030

Distributor Herbalife Malaysia

NOTIS PENTING!
NOTIS PENTING!
NOTIS PENTING!

Dapatkan Herbalife Produk daripada pengedar yang sah. 

Kenapa pentingnya untuk mendapatkan produk herbalife daripada pengedar herbalife yang sah adalah kerana: 
  • Hanya pengedar yang berdaftar sahaja dapat mengaktifkan account herbalife anda. Selepas membuka account herbalife anda boleh membeli product direct dengan HQ Herbalife Malaysia atau mana-mana negara yang ada Herbalife.
  • Anda akan mendapat one-to-one coaching daripada coach yang bertangunggjawab mengaktifkan account herbalife anda. Jika anda membeli di LAZADA. Anda tidak akan mendapat sebarang coaching. Rugi!
  • Anda juga akan mendapat life long coaching dan support grup daripada coach anda. Diet sorang-sorang semangat tak kuat.


HUBUNGI KAMI:

Coach Fariha Saibani

Herbalife ID: MY251213

No Phone: 011-3939 6294

Lokasi: Online Coaching Seluruh Malaysia

FB Page: Coach Fariha Saibani

IG: @coach_fariha
  • Berpengalaman dalam membantu pengurusan berat badan sama ada naik berat badan, turun berat badan atau kekalkan berat badan sejak January 2011.
  • Pakar disiplin pemakanan , ini terbukti saya berjaya mengekalkan berat badan sejak 2011 dan berjaya mendapatkan berat badal ideal setiap kali selepas melahirkan anak.
  • Menyediakan ONLINE COACHING diseluruh Malaysia. Dengan ada kemudahan internet segalanya lebih mudah untuk berinteraksi tanpa sempadan lokasi.
  • Tidak kira walau dimana anda berada, anda boleh menurunkan berat badan.
  • Anda hanya perlu WHATSAPP saya sekarang :)

SEBARANG PERTANYAAN?

WHATSAPP 01139396294
IG: @farihasaibani_coach



10 October 2030

Pakej dan Harga Produk Herbalife Malaysia

Pakej dan harga produk herbalife hanya boleh didapati daripada Distributor Herbalife sahaja.

Sekiranya anda sedang mencari Herbalife, anda boleh terus menghubungi saya untuk mendapatkan harga terkini dan personalize consultation tentang pakej yang bersesuaian dan dalam kerangka budget anda.

Untuk pengetahuan, harga Herbalife telah di turunkan  pada Oktober 2015 kerana Herbalife Malaysia ingin memberikan harga terbaik kepada rakyat Malaysia untuk terus mendapatkan meal replacement penuh nutrisi. 


Harga Terbaru Bermula Oktober 2015.


PRODUK HERBALIFE BAHARU
DI MALAYSIA


Perisa terbaru cookies n cream, menjadikan perisa herbalife
malaysia ada 6 semuanya!




Mixed Fibres with Inulin Apple flavour



Herbalife SKIN SPF Moisturiser


Harga Herbalife berbeza mengikut pakej dan keperluan. Setiap program juga mempunyai pakej yang berbeza. Program yang saya tawarkan:
  • Program sarapan sihat.
  • Program Turun Berat Badan.
  • Program Naik berat badan.
  • Program untuk sport performance.
  • Program untuk ibu menyusukan anak

Anda bebas memilih pakej yang dalam budget mampu milik anda mengikut keperluan program yang telah anda pilih. 

Harga Herbalife berbeza mengikut promosi diskaun yang telah dicapai.


Harga retail atau :
DISKAUN 25%
DISKAUN 35%
DISKAUN 42% 
DISKAUN 50%


Harga diskaun merupakan promosi harga daripada Syarikat Herbalife untuk memberi kepuasan potongan harga kepada ahli-ahli herbalife.



Dapatkan Produk Herbalife Dari Qualified Coach
Supaya Anda Mendapat:

1. Bimbingan dan kaunseling secara one-to-one daripada coach

2..Bimbingan yang betul dalam penggunaan produk.

3.Follow-up result yang anda inginkan.

4.Boleh ajukan soalan tentang cabaran ketika anda dalam program.

5.Dapat capai promosi-promosi daripada syarikat Herbalife Malaysia setiap bulan.

6. Dapat menjana pendapatan sampingan dengan bimbingan coach.


Untuk makluman harga dan pakej Herbalife Malaysia, anda boleh segera hubungi saya



COACH FARIHA 011-3939 6294

INSTAGRAM @farihasaibani_coach


20 January 2018

Program Turun Berat Badan Herbalife

5 TIPS PENTING UNTUK BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN HERBALIFE, NO 5 TIPS



PALING "KILLER":




1. Pastikan anda dapatkan produk herbalife daripada Pengedar Bebas Herbalife yang aktif (Herbalife Independent Distributor Malaysia).

Ini adalah pintu untuk anda mendapatkan produk yang berkualiti, sistem sokongan yang lengkap iaitu coach peribadi yang akan guide anda step-by step dari tips basic hingga advance dalam proses penurunan berat badan.

Anda harus hati-hati untuk memilih distributor herbalife, ada beberapa jenis situasi yang akan berlaku;

- Ada yang hanya makan produk, tapi tak buat coaching. Ini mungkin kenalan anda atau saudara-mara yang makan produk dan ada hasil, TETAPI tak buat coaching (tak menjalankan bisnes herbalife).

- Distributor herbalife yang ada stok produk banyak dan atas sebab tertentu (berhenti program/dan menjual dengan harga yang tidak menurut etika). Yang ini pon tidak ada coaching.

- Distributor Herbalife a.k.a coach herbalife yang serious melakukan 3 perkara:

  i) Menggunakan produk herbalife secara serious dan mendapat hasil.

Alhamdulillah, saya sendiri berjaya menurunkan 21kg selepas melahirkan anak ke-3. Saya juga menyusukan anak sepenuhnya, turun berat badan tanpa perlu berlapar. 
Untuk cerita lebih lanjut boleh baca disini untuk kisah kurus selepas bersalin saya. 
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and text 

 ii) Sentiasa berkongsi manfaat nutrisi herbalife dan testimoni pelanggan yang turut mendapat hasil.

Saya kongsikan setiap hari di instagram tips-tips kurus secara sihat dan juga testimoni daripada coachee yang mendapat hasil. 
Boleh follow ig saya @farihasaibani_coach ya :) Untuk feedback Suri Kurus Online Coaching, boleh baca disini.

 

  iii). Menjual produk dan melakukan coaching kepada pelanggan untuk hasil yang optimum!

Produk dah bagus tapi jika cara penggunaan dan konsep penurunan berat badan yang anda lakukan tidak betul, hasilnya amatlah menghampakan. Sebab itu saya amat tekankan untuk berjaya turun berat badan bukanlah hanya pada produk semata-mata. 
Inilah antara faktor mengapa Herbalife (Herbalife Malaysia) memilih untuk mengedarkan produknya melalui Pengedar Bebas ( Herbalife Independent Distributor) dan bukan letak produk di kedai-kedai jamu. Misi kami adalah membantu setiap coachee untuk mendapatkan hasil yang anda inginkan. 

Image may contain: 7 people, people smiling, text



HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

2. Herbalife produk (Herbalife Malaysia dan International) hanya boleh didapati daripada Herbalife Independent Distributor (herbalife coach/herbalife agen) sahaja.

Jika anda terjumpa produk herbalife dimana-mana seperti di kedai-kedai jamu, di farmasi, atau di dalam eCommerce website seperti LAZADA, 11 STREET, ketahuilah bahawa produk yang di tawarkan dengan harga murah tak masuk akal berkemungkinan besar iainya produk tiruan! Jangan risikokan nyawa anda semata-mata untuk kurus mudah dan murah.

Dapatkan produk herbalife melalui distributor herbalife (coach herbalife/agen herbalife) yang sah. Harga yang ditawarkan adalah seperti yang ditetapkan oleh HQ, insyaaALLAH berkat dan selamat dunia akhirat :)

Jadi, berhati-hati ye, jangan sekali-kali cuba membeli di website-website yang menawarkan harga terlampau murah, bagaimana mereka nak untung? :)

Image may contain: foodImage may contain: one or more people

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people and people sitting


Bila mendapatkan produk herbalife daripada distributor yang sah, anda bukan sahaja dapat produk semata-mata, anda juga akan mendapat personal coach tanpa perlu bayar lebih! :) 


 HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini


3. Produk terbukti berkesan, dan ramai yang sudah mendapat hasil.

Kelebihan produk herbalife ialah:

- Rendah kalori tetapi sangat tinggi nilai nutrisi, satu hidangan shake cuma 90-150kalori sahaja tetapi anda mendapat 55nutrient didalamnya!

Penggunaan shake makanan gantian merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan. 

Bantu kurangkan kalori dan tingkatkan nutrisi harian dengan MUDAH!!

Image may contain: text
- Backup by scientist and technology. Produk-produk herbalife terlebih dahulu dihasilkan melalui research and development untuk menghasilkan produk nutrisi terbaik kepada semua pengguna. 

Image result for scientist behind herbalife

- Herbalife Nutrition merupakan meal replacement (makanan gantian) terbaik dan bykan ubat kurus berbahaya bila atlete negara dan international juga menggunakan herbalife!

Image result for herbalife malaysia sponsor atlet
Atlet Malaysia
Image result for herbalife malaysia sponsor atlet
Atlet International

HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

4. Kenapa perlu sertai #SuriKurusOnlineCoaching?

i) Anda akan mendapat seorang coach wanita. Woman understand women better,kan? :) anda boleh utarakan hal-hal berbangkit berkenaan kewanitaan tanpa perlu rasa malu. 
 
Barisan COACH WANITA yang komited bantu
wanita-wanita di luar sana untuk turun berat badan:)

ii) Kurus hanya dari rumah, anda tak perlu keluar ke gym untuk melakukan senaman (baru boleh kurus?). Coaching dan mentoring 100% berjalan secara ONLINE, andahanya perlu ada data internet, semput-semput pon tak pelah, asalkan lepas whatsapp. hihi.
 Image result for whatsapp

iii) Satu komuniti yang menggumpulkan wanita-wanita yang ada misi yang sama untuk menurunkann berat badan, yang sentiasa positif dan support antara satu-sama lain. Kalau rasa semangat down dan believe mula goyah, kita akan rasa recharge semangat bila kawan lain update result dalam group. Kalau orang lain boleh, kenapa tidak kita?:)

 Image result for women community
Positive change for woman and girls:)
klik #TeamSuriKurus and see our big family on INSTAGRAM.


 HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

5. Meal plan berkesan dan personalize, kurus tanpa perlu berlapar!

Pelan pemakanan ni perkara paling crucial sekali, bukan sahaja ketika menurunkan berat badan, kesan jangka panjangnya adalah untuk mengekalkan berat badan. 

Kita bukannya nak kurus bulan ni, bulan depan berat dah naik semula ke berat sebelum turunkan berat badan, orang kata berat badan yo-yo. Bokeh depress tau kalau macam ni, kan? 

Kelebihan pelan pemakanan team suri kurus adalah:

i) Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak, walaupon anda sedang berada di dalam program menurunkan berat badan, tetapi ianya tidak menganggu atau mengurangkan produksi susu jika anda diet dengan betul. Saya sendiri sudah melakukannya dan mendapat hasil!:)

ii) Pelan pemakanan yang praktikal untuk semua golongan tidak kira lelaki atau wanita dan usia, tua atau muda. InsyaAllah meal plan kita dah fit in dengan lifestyle dan keperluan kalori mengikut individu-individu. 

iii) Tidak terlalu extreme dan anda tidak perlu berapar untuk menurunkan berat badan. Hakikat sebenar untuk menurnkan berat badan bukanlah dengan cara berlapar dan tak makan, tetapi makan dengan cara yang betul, masa yang betul barulah badan akan bakar lemak tepu untuk di tukarkan kepada tenaga :)  

iv) Feedback coachee bila follow meal plan: 

Image may contain: text
Follow semua yang coach bagi, 
follow meal plan..:)

Image may contain: text
Rules no1: ikut meal plan:)

No automatic alt text available.
Again, rules no1.
Follow mealplan:)

No automatic alt text available.
Senang nak turun
kalau ikut mealplan :)

Image may contain: text
Tipsnya ikut je meal plan
yang coach bagi:)

No automatic alt text available.
Ikut meal plan sungguh-sungguh!:)


No automatic alt text available.
Again, rules no1,
follow mealplan :)

No automatic alt text available.
Ikut mealplan coach bagi:)

Image may contain: text
saya ikut mealplan je dan 
variasikan sayur:)

No automatic alt text available.
Enjoy mealplan :)




Bila dah ada meal plan anda hanya tinggal ikut sahaja, dah tak perlu pening-pening fikir nak makan apa, berapa kalori, berapa portion sesuai untuk anda turun berat badan. Paling best, anda boleh makan nasi, ayam, ikan, sayur, buah dan turunkan berat badan. 

Bestkan? Ada soalan lagi nak tanya? Boleh hubugi saya terus ye.


HUBUNGI 01139396294 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife.

>>Boleh klik terus link whatsap DISINI<<


FOLLOW INSTAGRAM : @farihasaibani_coach untuk update terkini

19 July 2017

Feedback Bagaimana Coachee Berjaya Menurunkan Berat Badan :)

Assalamualaikum dan Hai. 

Saya amat berterima Kasih kerana anda sudi menghubungi saya bertanyakan tentang program kurus 30 hari/ program kurus kelolaan saya.


3 Sebab kenapa anda menghubngi saya.
1. Nak turun berat badan tapi tak tahu nak bermula dari mana?
2. Nak turun berat badan dan perlukan bimbingan.
3. Kerana saya coach herbalife yang serious nak bantu orang turun berat badan! :)


Alhamdulillah akhir 2015 kami coach dalam #TeamSuriKurus telah bekerja keras untuk menghasilkan satu sistem online coaching berkesan. Anda hanya perlu ada internet dan segala coaching dilakukan secara online. Nama je "online" tetapi sangat intense dan berkesan.


FEEDBACK COACHING #TeamSuriKurus

Image may contain: text

"Tak sangka Cik Pah yg 3 bulan dulu tak sama dengan Cik Pah sekarang."
Ni antara SuriKurus Coaching feedback dari salah sorang Coachee -- 
Cik Pah turun lebih 16KG dalam 3 bulan program!! 



No automatic alt text available.

Saya bagi anda formula jalan pintas, kurus dengan cepat
dan selamat. Tak perlu langgar dinding lagi. :)




No automatic alt text available.

Kenapa perlu bersusah susah jika ada jalan short cut? :)



Image may contain: text

Bila kita upgrade minda kita, habits kita pon boleh berubah.
Kita bukan nak kurus harini, minggu depan dah gemuk balik. Kan?
Dalam online coaching sekali saya sertakan formula #TerpaksaKurus, okey? :)



Image may contain: text

Kalau sorang sorang selalu semangat ke laut Antartik.
Support Group walaupon online kita tetap dapat semangat positivenya! :)
alaa...macam family group whatsapp korang, jauh tapi dekat, kan? :)


Lagi FEEDBACK Online Coaching!!

Image may contain: text



Image may contain: text


No automatic alt text available.


No automatic alt text available.


BEST RESULT COMES WITH PROPER COACHING!:)

beli herbalife murah



beli herbalife murah



beli herbalife murah



Apa anda akan dapat dengan #EliteCoachingOnline?

➪Cara guna produk yangbetul.
 ➪Personalize Meal plan.
➪Lunch Checking.
➪Food diary checking.
➪Water intake checking.
➪Soal jawab dengan coach dalam grup.
➪Tips kurus/sihat.
➪Challenge healthy habit mingguan.
➪Hadiah kasih sayang.


****************************

Dengan bimbingan yang betul dari coach anda bukan sahaja JIMAT MASA, malah anda
juga sebenarnya JIMAT DUIT!

Mulakan PROGRAM KURUS BERSAMA COACH FARIHA
Sekarang.

Jumpa anda di sana!:)


20 December 2016

Manfaat Tea-mix Herbalife Untuk Turun Berat badan





MANFAAT TEA-MIX HERBALIFE

Teamix Herbalife bukan sahaja sesuai dalam membantu anda untuk turun berat badan. Ia juga sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin sentiasa bertenaga dan kekalkan berat badan.

Anti-oksidan: Membantu melambatkan proses penuaan. Bantu kita untuk nampak awet muda. Tapi sudah tentu anda harus juga mengawal berat badan anda.:)
Bakar kalori: Membantu anda untuk membakar lebih kalori makanan yang di makan setiap hari.
Cleansing: Membantu badan untuk proses "house cleaning". 
Detox: Makanan yang kita makan terdedah kepada bahan bahan sepeti pewarna, pengawet dan perasa. Ianya jika di ismpan di dalam badan akan menjadi liabiliti, memberi kesan jangka panjang pada badan. Teamix senjata terbaik untuk singkirkan toxin dari dalam badan!
Energy: Memberikan anda rasa segar dan tidak cepat lesu.  Kerje dekat office, kurang pergerakan, kebanyakkan masa menghadap komputer membuatkan anda berasa cepat letih? Teamix herbalife dapat membantu memberi anda tenaga dan berasa cergas :)

 
Kalori yang rendah.


SUPER FOOD DALAM TEA-MIX HERBALIFE

Teh hijau:
Teh hijau merupakan minuman herba semulajadi yang banyak memberi manfaat untuk tubuh badan. Salah satunya adalah dapat membantu menurunkan berat badan. Dalam teh hijau terdapat polifenol yang tidak hanya baik untuk melindungi tubuh badan dari radikal bebas, tapi juga dapat mempengaruhi penyerapan lemak tubuh.

Manfaat Polifenol:
1. Sebahagian besar polifenol adalah antioksidan sehingga dapat membantu untuk meneutralkan radikal bebas yang memberi kesan terhadap sel-sel dan sistem di dalam tubuh badan manusia.

2. Radikal bebas sering dikaitkan sebagai penyebab kerosakkan sel yang berkaitan dengan penuaan. Sebagai antioksidan kuat, polifenol mampu melambatkan proses penuaan.

3. Polifenol efektif membantu memperkuat sistem imunisasi badan.. Sistem kekebalan tubuh badan yang kuat merupakan sesuatu perkara yang mesti di titik beratkan untuk menjaga kesihatan dan mencegah daripada penyakit.

4. Polifenol dapat membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan kesihatan jantung sehingga menurunkan risiko penyakit jantung dan penyakit kardiovaskular.

5. Polifenol tertentu seperti resveratrol mempunnyai sifat anti-tumor sehingga berpotensi mencegah pertumbuhan cancer.


Orange Pekoe:
Orange pekoe merupakan salah satu dari beberapa jenis black tea. Ianya banyak didapati di India dan Sri Lanka. Seperti teh hijau, orange pekoe juga dapat memberi banyak manfaat kepada kesihatan tubuh badan.

1. Tinggi kandungan antioxidant: Sepertimana teh hijau, orange pekoe juga dapat membantu untuk mencegah dari kesan radikal bebas yang memberi kesan tidak baik pada kesihatan. Tugas utama antioxcidant sebenarnya adalah mencegah radikal bebas yang tidak stabil bermula dari sistem selular badan. Kita terdedah dengan radikal bebas setiap hari, ianya amat sesuai untuk kita jadikan sebagai rutin kinuman harian.

2. Mencegah sel cancer: Kandungannya yang tinggi antioksidan dapat membantu sel sel badan untuk melawan sel sel cancer. Kajian terhadap kandungan polifenol di dalam tea dapat melambatkan proses pertumbuhan sel cancer.

3. Anti-keradangan: Sama seperti TF-2 yang melawan cancer, kajian menunjukkan ia juga membantu mengawal keradangan sel sel badan. COX-2 adalah salah satu "pain pathways" yang bertanggungjawab menyebabkan keradangan sel dalam badan, amalan minum orange pekoe setiap hari membantu menghalang (block) COX-2 signaling. Because inflammation puts the immune system constantly on alert, it is suspected to be the root of many degenerative diseases. Tea may be a natural way to cool inflammation and keep the body healthier.

Biji Cardamom:

1. Biji cardamom mengandung minyak atsiri, sineol, terpineol, borneol, protein, gula, lemak, silikat, betakamfer, sebinena, mirkena, mirtenal, karvona, terpinil asetat, dan kersik. Dari kandungan tersebut biji cardamom mempunnyai khasiat seperti ubat batuk.

2. Biji cardamom juga mempunnyai khasiat untuk mencegah tulang reput.

3. Biji cardamom memiliki aroma bau sedap sehingga orang Inggris memanggilnya sebagai grains of paradise. Aroma sedap ini berasal dari kandungan minyak atsiri pada biji cardamom itu sendiri. 



HUBUNGI:
Whatsapp  011-3939 6294

FB PAGE: COACH FARIHA SAIBANI 
Follow IG @farihasaibani_coach
untuk dapatkan tips fitness dan turun berat badan 
setiap hari. :)



NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)