Fariha Saibani on Instagram!

25 August 2012

Counting Days to Macau & Hong Kong Disneyland

Salam..

Okey aku super excited nak pergi Macau and Hong Kong this time. Tahun lepas pergi Korea kami berdua je suami isteri tapi kali ni datang dengan Fatiyyah dan 6 orang kami bawa dalam team kami untuk datang ke Herbalife Universiti. Tripe ni BUSINESS MEETING + TRAINING + HONEYMOON.

Aku nervous sebab 1st time nak bawak Fatiyyah naik kapal terbang ni sebab risau kalau dia mengamuk time dalam flight tu, oh cannot imagine if Fatiyyah nangis2, kalau naik kereta boleh la berhenti kat mana-mana, ni nk turun pon tak boleh. Kene doa kuat-kuat kat Allah & buat solat hajat. Moga dia tenang-tenang sahaja. ameen:)

Second nervous is because I bring people with me to this amazing leaders training, teringat Uncle Allen pernah cakap, dia bawa 2 orang ke Herbalife University pastu income dia jadi RM27 ribu, (how powerful Herbalife University is). So, possible tak income aku pasni jadi RM60 ribu?ameen,hehe. Nervous not only sebab income tu, tapi people that coming in and ask for our guide to change their life too. Woohaa...super nervous. Tahun ni nak enjoy betol-betol sebab ikut pakej, so akan jalan-jalan dengan team, sangat tak sabar! Semoga Allah memberkati journey kita kali ni,doa banyak-banyak ye semua.


HONG KONG DISNEYLAND!!!!
Okey, aku memang tak sabar nak pergi tempat ni, dan alhamdulillah all paid by our own money ye, bukan herbalife taja, syukur duit cukup. Kami bermalam 1 malam kat Hong Kong Disneyland ni so akan dapat nikmati suasana malam dan siang, tempat ni memang luas gilerr so memang kene 1day stay baru puas pergi semua tempat..










Oleh kerana nak upload2 internet macam siput so ni jela yang aku mampu "sabar" untuk upload, korang pergi ke google, type hong kong disneyland pastu pilih images, memang super best. Ini tahun kedua kami dalam herbalfe, so Macau & Hong Kong would be our next 4 and 5 country we go. alhamdulillah. Allah pon kata dalam Quran firman Allah dalam Surah Al-’Ankabuut ;ayat 20:



 Katakanlah: “Mengembaralah kamu di muka bumi, serta lihatlah bagaimana Allah telah memulakan ciptaan   makhluk-makhluk dari asal jadinya; kemudian Allah akan memulakan ciptaan itu semula (pada hari akhirat) dalam bentuk kejadian yang baharu. Sesungguhnya Allah Maha Kuasa atas tiap-tiap sesuatu. [29:20]

Okey kawan-kawan,be prepared mentally and physically ye!:)  


HERBALIFE UNIVERSITI MACAU!!! 
Training ni is open only World Team and above which means Leaders yang qualify (cepat2 put yourself into this position okey) sebab memang sangat lain trainig ni. tak de cakap pasal retail ke apa tapi more to leadership and self development, I was so bless being in Herbalife sebab traning2 ni never stop.

Siapa yang tak stretch diri diorang untuk qualify to attend this event is either two things will happen into their business, they will be slow or quick. scary kan dengar? trust me it's a life changing event (semua event herbalife macam tu..huhu).

okey, kami akan depart on 12 sept and balik on 17 sept.

PROMOTION: Open to non-sv under Fariha & Rasyiid organization, those who qualify Supervisor this month will get special present from us from Macau ok, tapi rahsia!!:)

EARN EXTRA INCOME
PART TIME/ FULL TIME
SMS: 017-710 5075



 

No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)