Fariha Saibani on Instagram!

08 February 2012

WORLD TEAM TRAINING

Salam

PANAS!! PANAS!! PANAS!!


Alhamdulillah pagi tadi datang WORLD TEAM TRAINING Focus Group. Memang sangat luar biasa, amat membantu especially yang nak grow kita punya royalties.


KENAPA WORLD TEAM??


# WORLD TEAM means dah ada organization. Bila ada team je baru dapat earn ROYALTIES!

# Uncle Allen said: it is so much different working with WORLD TEAM compared to SUPERVISOR (sebab WT dah tunjukkan consistency)


#WORLD TEAM a serius business builder.



hihi. entry ni mostly herbalifer je yang faham tapi kalau nak faham jugak ROYALTIES ni macam penyanyi & penulis buku yang dapat. Aku tak pandai menyanyi, karangan pon tak reti tapi jadi Herbalife Independent Distributor boleh dapat. tq herbalife:) Kalau nak faham lagi sila datang Herbalife Events!


Dan yang bagi training INTERNATIONAL ACTIVE MILLIONAIRE TEAM MEMBER Tuan Haji Allen Peter. hooyeay! Background, dulu kontraktor class A, tutup company & buat Herbalife Full Time. So humble & anytime ready to share his experince, oh my, Seriously u guys kene cepat-cepat World Team. huhu.


Ni antara slide yang aku boleh share:

luar biasa


Kalau nak business laju sila gunakan EVENTS, TRAINING, EVENTS, TRAINING. Bukan duduk sorang2 budget pandai. Just use the system. & ni bukan skim cepat kaya, but we grooming people, build believe, tru events. EVENTS a.k.a MAJLIS ILMU. Majlis ilmu ni ibarat taman-taman syurga! done.

Sampaikan product kepada masyarakat amatlah penting! Sebab misi kita pon, NUTRITION FOR A BETTER LIFE (yang korang slalu nampak kat highway tu).





And here we are talking about icome RM10K above! Cita-cita aku senang, nak jadi kaya! Dan dalam Islam tak salah untuk jadi kaya, boleh lebih banyak memberi. Kata Pak Faisal, yang pahit ditelan, yang manis diberi kepada orang! waww~ nak nak nak?


Bestnye herbalife, kalau business conventional lain jangan harap la nak share rahsia kejayaan, kalau dalam herbalife, we tell you everything we know to grow together!:) InsyaAllah, ameen~




EVENT TERDEKAT




#International Events yang dibuat Locally



#Speaker International so RM330 tickey sangat murah, kalau event lain,



kene pulak international event, mau rm800 sehari! sila tampar diri sendiri kalau kata mahal. huhu



#Speaker dah 22tahun makan Herbalife!!



#Traines is Millionaire, of coz la nak blaja dari jutawan, takkan pulakyang papa kedana. huhu.





Lets change our life together, lets grow together, lets be a better person & muslims together!! amen ya Rabb. sila contact saya tru phone cepat cepat pada siapa yang berminat!!! sekatang, yes, now! jangan tunggu lagi, u guys cannot miss this events:)

No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)