Fariha Saibani on Instagram!

28 December 2011

OPPORTUNITY=PELUANG

Salam.

Kejap je kan masa berlalu, pejam celik 2011 bakal meninggalkan kita. 2012 is so near to us. Many sweet thing had happen to mylife this year. Getting married, pregnancy, and one of the best thing is Herbalife.

DOGMA


See, Steve pon kata, "your time is limited". Hidup ni memang sekejap je, so buta pilihan yang tepat di atas peluang-peluang yang lalau di hadapan kita adaalah amat penting. Tapi paling best sekali nak kongsi pasal DOGMA. DOGMA means doing something that other people claims it is true but actually it isn't.

1. BELAJAR TINGGI NANTI HIDUP SENANG

Hooyeay, aku berani jamin 80% orang yang masuk Universiti ni mostly fikir, nanti ada degree ada master boleh dapat kerja baik-baik, boleh dapat gaji tinggi, value diri pon naik. HAKIKATNYA. Habis degree pon paling-paling boleh dapat rm2500 sebulan (sekarang ni pon cerewet nak carik yang lebih berpengalaman la). Pastu masa depan pon tak terjamin sebab sekarnag orang suka bagi kerja contrak. ikat 2 tahun pastu belom tentu boleh sambung balik. Pernah tak terfikir kita kerja bagai nak mati sebenarnya untuk keuntungan orang lain. Kenapa tak kerja mati-mati untuk keuntungan sendiri? ;( so sad!

Aku ada seorang customer manager di sebuah Bank. kerja dah 30 tahun gaji tertinmggi dia rm10k. Baru keluar dari hospital kene darah tinggi sebab tekanan kerja.

2. BELAJAR TINGGI NANTI DAPAT GAJI BESAR

To be truth 1 dalam seribu kot yang habis belajar dia boleh terus dapat income besar-besar. orang yang memang genius giler. Dean listed, academic gempaq, kokurikulum terbaik. susah kot nak dapat macam ni. Kalau nak jadi macam Bill Gate tu, one in a Million kot.T_T. Nasib baik Allah itu adil.

PELUANG DALAM HERBALIFE: FULL TIME OPPORTUNITY

Yana Saiful ni merupakan Graduan dari University of Sheffield UK! Ramai kan yang ada dream nak further study kat overseas, but don't you see this smart girl is choosing Herbalife as Her CARRIER?? For SMART people this would be the best example for you:)



NI Uncle Allen Peter dengan Aunty Asriah. Dioang ni yabg buka mata aku untuk join Herbalife and chose Herbalife as a CARRIER. They booth previously is a CONTRACTOR CLAS A. Ok dah biasa handle project berjuta-juta sanagt rumit & peing kepala. Tertarik dengan Herbalife sebab Herbalife ada offer PASIF income sebab dia pernah pergi satu event yang cakap to be RICH fine a business that can offer you pasif income & pasif income dalam Herbalife is ROYALTY (nak tahu lebih datang event:) So, bayangkan kontraktor class A pergi buka booth, timbang-timbang orang, buat invitation jemput naik ke kelab, letak flyers dekat kereta, bagi flyers dekat LRT. Isn't that amazing??? & uncel ni dulu lulusan UK juga, pernah kerja makan gaji, pernah ada BIG BUSINESS so the bestadvice and consultation about the real world can get from him. Best gila kot. Jemputla datang Herbalife event, boleh jumpa dia:)

PART TIME OPPORTUNITY:

Oh yaa.. Herbalife bukanlah offer untuk orang yang nak buta FULL TIME je, tapi offer pada orang yang nak buat PART TIMEjuga. Ramai gila kot student yang buta part time, dari UIA, UNITEN, USIM, KUIS, UKM sebut jelah. kalau datang Customer day kitaorang bersepah srudent-student yang eraning quite good money in Herbalife. secara KESIMPULANNYA:

HERBALIFE offer for AVERAGE people to become

EXTRAORDINARY PERSON.




EVENT ZERO2HERO!!!
LOKASI: PORT DICKSON
TARIKH: 7 & 8 january 2012
TICKET: RM310
KEPERLUAN: PENGINAPAN, MAKAN TENGAHARI, SARAPAN & BBQ DINNER.
GUEST SPEAKER: FROM INDONESIA!! LUAR BIASA!!

Kalau betol-betol nak lihat OPPORTUNITY=PELUANG dalam Herbalife SERIOUSLY event ni AMATLAH berbaloi. Sangat-sangat memberi tamparan yang hebat, lepas aku attend event ni aku DECIDE untuk buat FULL TIME dengan Herbalife.

Money Back Guarantee:

Kalau tak puas hati lepas event ni korang boleh minta duit korang balik dari aku. haha. Amek kau, seriuously tak pernah orang minta duit diorang balik sebab event ni memang sangat best dan amat berbaloi.

OK kalau ada yang serious nak buta herbalife i will reccomend you this event. apa2 boleh sms & email me. da~~ see you in ZERO2HERO!!


No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)