Fariha Saibani on Instagram!

19 July 2017

Feedback Bagaimana Coachee Berjaya Menurunkan Berat Badan :)

Assalamualaikum dan Hai. 

Saya amat berterima Kasih kerana anda sudi menghubungi saya bertanyakan tentang program kurus 30 hari/ program kurus kelolaan saya.


3 Sebab kenapa anda menghubngi saya.
1. Nak turun berat badan tapi tak tahu nak bermula dari mana?
2. Nak turun berat badan dan perlukan bimbingan.
3. Kerana saya coach herbalife yang serious nak bantu orang turun berat badan! :)


Alhamdulillah akhir 2015 kami coach dalam #TeamSuriKurus telah bekerja keras untuk menghasilkan satu sistem online coaching berkesan. Anda hanya perlu ada internet dan segala coaching dilakukan secara online. Nama je "online" tetapi sangat intense dan berkesan.


FEEDBACK COACHING #TeamSuriKurus

Image may contain: text

"Tak sangka Cik Pah yg 3 bulan dulu tak sama dengan Cik Pah sekarang."
Ni antara SuriKurus Coaching feedback dari salah sorang Coachee -- 
Cik Pah turun lebih 16KG dalam 3 bulan program!! 



No automatic alt text available.

Saya bagi anda formula jalan pintas, kurus dengan cepat
dan selamat. Tak perlu langgar dinding lagi. :)




No automatic alt text available.

Kenapa perlu bersusah susah jika ada jalan short cut? :)



Image may contain: text

Bila kita upgrade minda kita, habits kita pon boleh berubah.
Kita bukan nak kurus harini, minggu depan dah gemuk balik. Kan?
Dalam online coaching sekali saya sertakan formula #TerpaksaKurus, okey? :)



Image may contain: text

Kalau sorang sorang selalu semangat ke laut Antartik.
Support Group walaupon online kita tetap dapat semangat positivenya! :)
alaa...macam family group whatsapp korang, jauh tapi dekat, kan? :)


Lagi FEEDBACK Online Coaching!!

Image may contain: text



Image may contain: text


No automatic alt text available.


No automatic alt text available.


BEST RESULT COMES WITH PROPER COACHING!:)

beli herbalife murah



beli herbalife murah



beli herbalife murah



Apa anda akan dapat dengan #EliteCoachingOnline?

➪Cara guna produk yangbetul.
 ➪Personalize Meal plan.
➪Lunch Checking.
➪Food diary checking.
➪Water intake checking.
➪Soal jawab dengan coach dalam grup.
➪Tips kurus/sihat.
➪Challenge healthy habit mingguan.
➪Hadiah kasih sayang.


****************************

Dengan bimbingan yang betul dari coach anda bukan sahaja JIMAT MASA, malah anda
juga sebenarnya JIMAT DUIT!

Mulakan PROGRAM KURUS BERSAMA COACH FARIHA
Sekarang.

Jumpa anda di sana!:)


No comments:

NOTICE!!!

Sekiranya anda merupakanexisting customer/member Herbalife, sebarang pertanyaan sila ajukan kepada COACH ANDA. Kami tidak berhak menjawab sebarang pertanyaan. Program Herbalife adalah personalize, hasil produk yang baik datang daripada komunikasi yang baik antara anda dan coach anda. Semoga berjaya!! :)